fredag 15 juni 2012

en kväll ,lite av varje

vi åkte ut på affären för att handla och därefter åkte roger upp till bergträsk för operation "leta mask". oscar hade farit till en kompis o jag fick egen tid ,en skön avkopplande stund.
efter en stund ringde kompisen som var påväg upp för "operation "leta mask" ,jag följde med =). men inte plockade jag nån mask ,jag surrade i stället. =)....inte alls så förvånande =).
jag åkte ner på byn och kom mig hem och en stund senare kom både roger o anton hem. anton var bara här fram o tillbaka så for han i väg igen. oscar hade ringt ett antal gånger vi for ut för att lämna några saker för en övernattning. sen körde vi nån sväng o for hem vi hann aldrig ur bilen så ringde oscar han hade fått nå utslag på kroppen (hans allergi)  , vi hämtade hem han.
jag har tagit en varm dusch o placerat mig här i soffan för att slappa o ladda mina batterier inför morgondagen då jag ska tillbringa dagen i en båt.=)
fin kväll

klockan har tickat i väg o snart är det dax för sängen o sova , men först blir käka nån macka....avslutar med att säga sov så himla gott o dröm söta drömmar ,precis som jag bestämt mig för att göra =)....../ting

Inga kommentarer: