onsdag 29 juni 2011

sista kvällen

tillbringar jag på garnis. i morgon kväll är jag åter hemma=). varmt o skönt är det ute och det har blivit en hel del tid utomhus idag. kände mig hungrig vid middagen och jag åt bra. potatis köttbullar , pepparsås , grönsaker smör o bröd o dryck. god mat den här måltiden oxå.
efter middagen så dök anton o roger upp här en stund för att ta hem mina kläder o grejor. innan dem åkte så gick vi över på dollarstore och handlade lite tjafs (godis o annat onödigt). nu är dem i bergträsk o hämtar upp oscar där o säkert åker dem ner på byn för att käka.
har en massa värk o hemlängtan så det går lite trögt. ska snart ut i korridoren o se om det finns nån att sura med o se lite tv. inte vill jag ju va instängd i mitt rum hela kvällen.
oscar fyller år på söndag o idag önskade han sig nya cross kläder som han sett på nätet tidigare och som den snälla mamma jag är o  så med några enkla knapptryck har jag beställt de till han. lika bra han får sånt han vill ha o behöver. riktigt fina kläder är det dessutom. =) han har bra smak den lilla pojken.
oscar har valt ut denna födelsedagspresent till sig själv , cross kläder

kenodragningen har visats på tv nu o jag ska snart kolla vilka nummer som kommit upp i dag genom kenomaten. hoppas på en stor vinst nu =).....ha en fortsatt bra kväll /tingeling

Inga kommentarer: