söndag 19 juni 2011

gomorron söndag

....eftersom jag somnade sent så har jag sovit längre denna morgon. (09.00). gårkvällen var fullspäckad , en helt okej lördagkväll faktiskt.=).
roger kom hem strax före 17.30 efter att ha varit i väg på fisketävling hela dagen. själv hade jag varit hemma hela dagen och vilat en hel del underr eftermiddagen så jag var gasnka pigg.
när kenodragningen hade varit på tvn så for vi i väg först förbi anton som körde traktor hos bonden sen upp tillbergträsk hämtade cykel o hjälm åt oscar och sen var vi påväg mot arnemark med lite grejor oscar ville ha när han är hos min syster o hennes barn.
där var huset fullt av ungar ,hund o kaniner. =). min syster o hennes karl var borta hemma där var hennes mamma som var barnvakt åt alla barn. dem har 2 barn var och sen var det oscar o en kompis ,alltså 6 barn.2 kaniner o en hund. vi stannade där en stund innan vi for hem till byn.. oscar ska hämtas i eftermiddag/kväll.
när vi kom till byn åkte vi hem och jag hängde framför tvn. anton kom var hemma strax före 22 för att duscha och sen drog han i väg för att va chaffis. roger var hemma en stund innan han for i väg upp till bergträsk för att stanna där över natten. det var meningen att anton skulle sova där uppe ,men när jag ringde han i natt och undrade var han var så sa han att han skulle sova hemma på byn. jag väntade på att han skulle komma hem (han hade ju ingen nyckel hem). efter ett långt tag kom han då förbi o hämtade nyckel o for ut en sväng till. jag kunde äntligen sova (02.00). hemma var han strax före 03.00 och han klev upp 06.40 för att jobba. jag var upp o väckte han och lyckades somna om o som sagt vaknade jag o klev upp 09.00.
lillasysters izor är en stafford ett litet muskelpaket som är mycket kelig go o lydig
nu har jag fått i mig en kopp kaffe o dagen kan börja. en mulen regnig söndag morgon. tvättmaskinen är startad och jag ska packa färdigt inför dagarna på garnis. ha en bra söndag så är jag snart tillbaka /ting

Inga kommentarer: