torsdag 9 juni 2011

I'm back

....åter hemma igen efter att ha rantat runt sen 17 tiden. var hem en sväng strax efter 19 ,jag liftade då hem med anton. jag har fortfarande äckligt mycket värk och jag har promenerat massor denna varma dag... vid kl  17 mötte jag en kompis följde med som sällskap då hon skulle shoppa lite kläder ,sånt är ju alltid kul.
sen tog jag en promenad till lillebror för att se deras bebis =) som jag är faster  till.roger kom hem senare i kväll o anton var just då i annan kommun så det var bara för mig att gå ,med min värk...morr.....jag är ganska tjurig o envis och jag hade ju lovat komma o se flickebarnet.
jag tycker trots allt  om att gå och efter ett tag var jag framme och fick då lukta o pussa på fasters lilla tjej. =). besviken då jag var tvungen att tacka nej till att hålla i henne pga värken i mina armar, jag orkade inte hålla upp armarna ,vissa dagar vill jag kapa av armarna jäms med skulderbladen.=(.
nåja ,inte klaga det blir inte bättre för det. tänka positivt =) ,försöka le o va glad. och det blir jag ju bla  av att få kommentarer  =).
anton som oxå hade kommit dit för att se sin kusin skjutsade hem mig efter en stund.
när vi kom hem så hade roger kommit hem och efter ett tag for vi iväg för att kika på bebisen ..och lukta....=)
men herregud vad jobb det är med bebis ,jag avundas dem inte det minsta. dem är såå mysiga o goa o kanske får jag låna hon nångång när hon blivit lite äldre ,men ack så skönt att bara kunna lämna tillbaka hon sen. shit nu kom jag ju på att jag har glömt ta kort av henne men det kommer bild sen jag lovar =).
vårt keno gav 10 kr i vinst ikväll....det är tamej sjutton omöjligt att vinna ju....
idag har det varit riktigt varmt och mina blommor behövde verkligen vattnas och i morgon skulle det bli ännu varmare  säger väderprognosen.....hmm....en fin o  varm skolavslutningsdag.=).
oscar har lagt sig o jag sitter här vid datorn. roger o anton är i garaget (som vanligt). här är det lugnt o tyst. ska se lite tv innan jag bäddar ner mig. sov gott o  dröm sött /tingeling

Inga kommentarer: