fredag 17 juni 2011

mulen morgon

.....men det är frdag iaf =) ,en bra morgon =). vaknade av antons telefonväckning 05.45...morr....klev upp o gick in i deras rum och stängde av den o gick o la mig igen och slumrade till en stund. pojkarna kom hem vid kl  23 i går kväll och de började äta o duscha och det dröjde länge innan lugnet infann sig ....morr jag var inte speciellt glad över att inte kunna somna. somnade nångång efter 01.00.  anton for iväg på jobbet 06.40 och jag klev upp 06.50. oscar sover ännu. jag har hunnit dricka kaffe och har hunnit med en hel del denna morgon ,nu sitter jag här i soffan har precis käkat en hårdmacka med vedrökt karre' o druckit vatten ,så frulle har jag lyckats få i mig ,inte illa ...=).
lite tråkigt väder och kallt ute hoppas det vänder o blir varmt under dagen. jag kommer nog mest att hålla mig hemma idag. ikväll åker oscar till lillasyster och ska sova hos sina kusiner ,vilket han har länge sett fram emot. vi blir åter igen barnlediga ,det håller på att va ofta förekommande.
 ikväll följer jag  med roger o kompisar för att sjösätta en båt som dem ska använda i morgon på fisketävlingen i morgon ,sen får jag väl se vad som händer resten av kvällen. ha nu en bra dag /ting

Inga kommentarer: