tisdag 21 juni 2011

här igen

....ja det är jag =). i eftermiddag har tempot varit lite lugnare ,vi har till o med hunnit en sväng på dollarstore för at handla lite att tugga på. idag blev det muffins o kakor (gott att ha till kaffet). och ett lypsyl ,en nätt summa har jag spenderat idag 40 kr. =)
borde köra lite mindfullness o slappna av ,men hur stor är inte risken då att jag faller  i sömn på en skala 1-10.....kan tänka mig det kan ligga på en 7.jag ahr sovit asdåligt i natt så det blev en tröttsam dag idag oxå. vädret har oxå en inverkan på hur pigg jag känner mig och efter allt regn som faller ner ute så är jag inte det minsta pigg.
nåja lite positiva tankar är det som gäller. det är tisdag i dag och dag 2 här.
före lunch kl 10.45 hade vi intro pass med thai chi ,mjuka rörelser med armar o ben i lugnt tempo. svårt men nyttigt o lärorikt ,det har jag bestämt mig för att lära mig o utöva ,det är ett till sätt för mig att träna för att sluta stressa.
nästa thai chi pass är i morgon o det ser jag fram emot =).
nu lägger jag in en snus och fortsätter fundera på allt o inget ,kanske ändå kör lite mindfullness då har jag gjort ännu mer nytta denna dag. =)


kl 16.30 är det middag vad som serveras vet jag inte ,det lär ju visa sig då jag anländer till köket. nu ska jag sluta surra o I'll be back ....../tingeling

Inga kommentarer: