måndag 27 juni 2011

måndag eftermiddag

....och här är jag  nu. =). dagens lektionspass 09.30 redskap för förändring .....10.30 pilates som jag idag hoppade över p g a värk. 11.00 thai chi som jag deltog i till viss del. =(.
kl 11.30 lunch nån typ av kyckling ,potatis o grönsaker sen egen tid till 13.00 och då placerade jag mig ute på balkongen i solen en stund innan sjukgymnasten kom o ville prata lite med mig.
när klockan var 13 så var det dax för lektionspass om lust o kärlek 1,5 timmes pass ,vi pratade om hur det är med lusten o kärleken när man har en sjukdom och sen fick vi se en halvtimmes film om det vi pratat om.
efter det passet lite egen tid solade på utegården) och när nästa pass avspänning /mindfullness började kl 15.15 så sprang vi över på dollarstore för att handla lite. min värk har varit ihållande hela dagen och jag hoppas verkligen att den ger med sig i morgon och jag kan vara med på pilates o thai chi då.......=)
snart är det middag och jag hörde att det skulle bli palt till middag =).
har inga planer inför kvällen annat än att ta dte riktigt lugnt o vila framför datorn=).
tack för din kommentar A ....shoppingförbud ,nej det har jag inte =) trots att jag ibland handlar lite mer än nödvändigt. hmm....luleå på fredag vore nice =) ,men jag måste fundera och så hör jag av mig =). nää det är inte alls kul att ha så här mycket värk ,idag är inte duracellkanin i full gång =). tyvärr.....
dagens shopping =)
 
ha det så bra så kommer jag tillbaka senare med fler inlägg /kram

Inga kommentarer: