måndag 20 juni 2011

på garnis

ja nu är jag här på garnis i boden period 2. var här 08.30 i morse fick rumsnyckel och det visades vara samma rum som första perioden nr 16.tog min tunga stora bag och knatade korridoren fram till jag kom till dörren låste upp o gick in. åter tillbaka till fort knox. jag packade upp toaartiklar o bäddade sängen med de sängkläder som var inlagt på sängen i rummet(.bäddning av säng gör vi själva.)
samling hade vi först klockan 10 och därefter ett lektionspass prat om avspänning hemma....hmm...tänkte jag då....för att vara helt ärlig sa jag som det är. det där med avspänning för mig är bra för att stressa av ,men väldigt svårt att lära sig kunna avsätta en stund helst varje dag för att slappna av. det tar tid att lära mig ,men banne mig jag har bestämt mig för att göra ett försök.efter det lektionspasset så var det dax för lunch kl 11.30 idag fick vi potatissallad , kall kalkon i skivor o grönsaker. inte nån höjdare men nu kanske min mage slutar kurra som den gjort hela morgon.
regnet det bara öser ner ,tråkväder=(. nu har jag egen tid en lång stund till 14.15 då blir det möte med min kontaktperson och därefter ett sista lektionspass för min egen del denna första dag på garnis och det är avspänning.
här är veckans schema som är fullspäckat fram till torsdag eftermiddag

kul ändå att träffa kompisarna här  o surra ,  hemlängtan är stor . sen efter vi käkat middag blir det nog en sväng ut på stan =) ....hoppas regent avtar under dagen. nu är det dax för lite vila och slå en signal till oscar o höra hur han har det hemma. återkommer senare med fler inlägg /kram

Inga kommentarer: