måndag 13 juni 2011

annandag pingst

är snart över och i morgon är det en vanlig dag. i o för sig så har det varit som en vanlig arbetsdag idag ,men dock ändå annandag pingst. i eftermiddag var jag iväg på massage , väl behövligt lite mindre värk ,lite mjukare i kroppen blev jag men för hur länge?...svaret på den frågan är några timmar.
efter det så gick jag hem för att vila o dricka vatten. och alltid efter massagen blir jag så trött ,la mig därför i soffan och somnade en stund tidigt i kväll.
känner mig ändå lite trött så jag hoppas o tror jag kommer kunna sova i kväll.
ville åka förbi lilla agnes o så blev det o oj så söt hon är =) ,jag orkade hålla henne i famnen en liten stund o jag böt blöja på henne (det var ju en massa år sen jag hade blöjbarn själv) , kul att pyssla om henne lite.
när vi åkte därifrån så var vi in på affärn för att fylla på kylen i sovstugan åt pojkarna eftersom både anton o oscar ska sova där i natt. får en lugn o tyst morgon jag får dricka kaffe i tystnad ,känns bra.=)
roger o pojakrna åkte i väg upp i varsin bil och kvar hemma blev jag ,men det gör inget för då har jag kunnat se de tv program jag vill se och hängt o vikt tvätt.
det ser ut att bli en fin varm dag i morgon och jag håller tummarna på att värmen kommer tillbaka.=)
en sovande liten agnes =)


kvällen keno gav 10 kr på våra rader =). mina egna rader prickade jag in 5 rätt på en k6 o det gav 100 kr =) ,alltid något. ha en bra kväll

Inga kommentarer: