tisdag 3 juni 2008

solig o skön tisdagkväll

oscar bygger cykelhopp
tisdagkväll




trött var jag i morse då jag klev ur sängen hade inte tackat nej att få fortsätta sova nån timme.
nåja jag gjorde mig i ordning och väckte oscar som vanligt ,det enda som skillde sig från andra morgnar var att jag körde egen bil på jobbet. oscar behövde cykeln med sig idag och roger skulle jobba över ikväll så för att få hem cykeln så körde jag. det var skönt ha egen bil ,jag stämplade ut en timme tidigare för att anton var dyngsur efter att ha varit med klassen till djupträsk ,där hade dem haft vattenkrig o bad...haha.vi hämtade oscar och cykeln och åkte hem. jag slet av mig kläderna och gick ut i solen för att sola o må gott , medan oscar cyklade. när anton fått på sig torra kläder åkte han i väg på moppen. jag o oscar har tillbringat hela kvällen utomhus i solen , haft det lugnt o skönt.
roger kom hem vi för en stund sen och han gick ut i garaget nästan på en gång för att sätta dit nya skyltarna med nya skattemärket på min bil.
jag och oscar är nyduschade och har lagt oss i min säng. han kollar på äntligen hemma och jag skriver några rader här. när programmet är slut är det läggdax för han. jag kommer att bara slöa resten av kvällen och se tv ,för jag har en j-vla värk ikväll. dagen har varit tung,skurat många trapphus i denna värme....ingen lek vill jag lova.
jag hoppas du visar dig på jobbet i morgon L , jag bjuder på morgonfika om du är på jobbet.....haha. hoppas du fått lite vila ikväll ,det kan du behöva för att orka en dag på jobbet....haha. nu ska jag surfa runt på nätet lite o kolla in tradera .ha det gott /tingeling

Inga kommentarer: