fredag 27 juni 2008

kall o mulen fredag


...ja ingen sol idag heller. tråkigt väder. oscar väckte mig 8.50 i morse. han ville åka ner till sin kusin idag. så jag klev upp och vi gjorde oss i ordning för en sväng ner på byn. jag hann inte få i mig nå kaffe,vilken start på dagen. nu har vi kommit hem och klockan är 12.35 ,jag har fortfarande inte fått i mig kaffe. jag har kokat mig en kopp te.
vi kom ner på byn strax efter 10 till min lillasyster och hennes lilltjej. oscar stannade där medan jag sprang ut på byn. jag hamnade ganska fort på min favvoaffär...haha...jag fyndade lite nya kläder. jag håller på att va less kläderna som jag har ,tycker jag inte hittar nåt i min garderob....haha...men egentligen finns det mycket kläder i min garderob att välja på.
känns skönt att få komma hem och ta det lugnt framför datorn.det är superkallt ute idag så även denna dag blir det att hålla sig inomhus.jag hade tänkt baka ,men jag har inte direkt nån lust att stå vid spisen nu ,jag har värk som alla andra dagar.
tack för din kommentar anonym,alltid kul att höra av dig. hoppas du får till bärgarn. absolut blir man deppad av regn ,mulet och dåligt väder. så för att vi ska hinna ladda batterierna så måste vi få sol innan vi börjar jobba igen efter semestern. nu ska jag läsamin bok en stund ,hörs senare /kram

Inga kommentarer: