lördag 7 juni 2008

god morgon!


ser ut att bli en solig och fin solardag idag....haha...å så skönt att få slappa i solen. vi var förbi mina bröder i går kväll ,mina pojkar var där och hälsade på. klockan hann bli mycket innan vi var hemma igen. åkte in en sväng på byn där var det folktomt som det ofta är....haha...lusthuset är på plats ,ska bara hitta möbler att ställa in där ,än så länge finns bara hammock o en stol där. det blir att fixa i ordning där inne under dagen. jag vaknade som vanligt tidigt i morse och klev ur sängen (05.20) det är inte klokt att stiga upp så tidigt varje morgon man är ledig.....haha..
jag gick o la mig och efter ett tag somnade jag om en stund. nu är klockan strax efter 8. pojkarna sover i sovstugan ,men jag väntar att lilleman snart kommer insmygande och vill ha frukost.
måste ner på byn en sväng idag ,upptäckte att vi glömt köpa kaffe. ska passa på att köpa nån blomma då jag likaså måst ner.
haha.....ska försöka hålla mig i från stora "goggamoj" i lusthuset.
hoppas du får mycket fisk idag L. få se om jag hinner med nåt fiske idag ,jag längtar verkligen efter att fiska det var så längesen nu. ha en fin dag /tingeling

Inga kommentarer: