lördag 21 juni 2008

klockan 23.50




midsommardagen har vi varit hemma och gjort nytta ,men oxå slöat lite mellan varven. pappa och hans kvinna var som sagt bortbjudna på middag. jag har bakade en rabarberpaj och gjorde marsansås . på eftermiddagen kokade jag en paltgryta. så när dem kom hem var palten redan färdig , pappa var mätt men smakade ändå en palt. i morgon ska dem få stekt palt.medan jag kokade palt var roger och pojkarna ute och fiskade från båten ,dagens fiskefångst 30 aborrar ,en brax och 2 mörtar. mycke snutta mat....haha...
ikväll har vi varit ute och kört efter skogsvägar i närheten av vårt hem i hopp om att få se björn,men inte såg vi nån , förrutom han vi hade med oss i bilen...haha... vi var till våra grannar och drack en kopp kaffe. i går hade dem storfrämman på gården, en björnmamma och tre ungar, tänk att få uppleva det....haha...lite björnfrossa får man ju då man tänker på hur nära oss dem är.
i dag har min pappa fyllt år och jag hade gjort en jordgubbstårta , hua vi har ätit hur mycket som helst denna helg ,måste ut och motionera nu när jag har semester.
tack för din kommentar ,kul att höra av dig L. ...hmm vad gör man i övertorneå egentligen....haha...hoppas du haft en bra midsommarhelg.
nä nu är det bäst att jag lägger mig o sover ,har ett väldigt morgonpiggt främman här.
söta drömmar/kramiz

Inga kommentarer: