måndag 7 januari 2013

rantarkväll

ja det har blivit lite rännande ikväll ,kul. =)......vid kl 20 skulle roger ut o jag följde med då vi for ner till bowlinghallen vilket var kul. träffa folk o surra en stund. =)....sen for dem o jag liftade hem med en god vän. =)...kom hem till en lägenhet fylld med folk. kidsen var hem för att duscha o käka ,oscar o roger var oxå hemma o en stund senare fick roger främmande av sin bror.
anton o hanna åkte för ett tag sen o jag fick skjuts ut en sväng för att handla snus. jag hade tänkt upp till graven men det verkade vara besvärligt o jag ides inte tjata. om jag inte får skjuts i morgon så tar jag en prommis dit. i kväll var jag alltför slö för att promenera. jag måste skärpa till mig o börja röra på mig ,mitt nya liv har precis börjat =)......
kom hem för en stund sen o lugnet har nu infunnit sig. oscar är i sitt rum förhoppningsvis har han bäddat ner sig o roger är vaken än.
jag har satt mig ner här med datorn i knät o skriver ner några rader.
jag hoppas att det blir varmare ute snart. har besvärligt med andningen när det är kallt pga astman.
i morgon är det arbetsdag kl 14-18 då har jag hela morgon o förmiddagen för mig själv , lugnt o skönt.=)....
funderar på att bädda ner mig ,men inte riktigt än först lite tv o slappa. i morgon kliver jag upp tidigt för att väcka oscar o få i väg han i tid till skolan.
sov så gott o dröm sött

Inga kommentarer: