fredag 25 januari 2013

den man älskar..

tillbaka igen =)....försöker få locket att lyfta. det känns som att jag stängt in mina ord i en burk och att jag inte får upp locket....men jag ska väl lyckas få locket på burken att lyfta i sinom tid kan jag tro.
nåja den man älskar är en bok som jag börjat läsa författaren till denna bok är emily giffin. jag har ännu bara läst några sidor ju längre jag läser dessto bättre blir den ,förhoppningsvis. hittills är den bra .ellen dempsey har allt en våning i new york ,en framgångsrik karriär som fotograf o en underbar äkta man ,andy.ett perfekt äktenskap....då blir jag såhär fundersam hur är ett perfekt äktenskap?....det är nog olika hur man ser på det. vissa kan bara behöva lite för att vara lyckliga andra kräver mer för ett lyckligt äktenskap. nåja efter tre månaders äktenskap springer ellen på leo hennes expojkvän som försvann från hennes liv för sju år sen.
den man älskar ...av emily griffin
det ena leder till det andra och ellen börjar ifrågasätta det liv hon lever med andy. är andy den stora kärleken ,varför kan hon inte glömma leo?....det här är en kärleksroman med humor o hög igenkänningsfaktor.

Inga kommentarer: