onsdag 27 mars 2013

kvällens händelser

framåt kl 18 så sprang jag i väg ut på byn ,varför sitta hemma o tråka?....tyckte jag lika gärna kunde ränna lite o så behövde jag iaf handla hem lite ,fylla upp kylen en aning. var förbi jobbet o surrade en stund sen gick jag in på affären för att handla bla smågodis o lite nyttigt o onyttigt =) det blev en påse och jag blev ett par hundra fattigare.
innan jag gick hem var jag in på jobbet för att surra lite mer =)....innan jag till sist gick hem strax efter kl 19.
kom hem till en tyst o tom lägenhet satte mig ner för att slappa lite ,se tv o knappra på datorn. en god vän ringde o vi pratade en stund ,vilket alltid gör mig på BRA humör =) ,tack för ditt samtal. medan jag pratade så bröts samtalet o när jag tittade ut genom fönstret så var det kolsvart ute inga gatlysen o i husen runt omkring var det kolsvart....konstigt...hmm....
efter nån minut så kopplades samtalet fram och jag fortsatte prata och en stund senare kom de andra hem o kort därefter fick jag främmande ,vilket gladde mig och jag blev på bästa humör ,TACK för att du finns vännen min. det blev surr ,kaffe o fika en stund.
sen blev jag o oscar kvar hemma och jag surrade åter igen i telefon och det bröt samtalet flera gånger och samtalen kopplas knappt fram ,nåt tokigt i atmosfären är det ,men vad?.....jaja hoppas det rättar till sig för utan telefon kan man ju inte klara sig.
nåja kvällen har varit helt okej och jag ska snart bädda ner mig o drömma sött ,i morgon är en ny dag och den kommer bli bäst =).....och i morgon är jag ledig som sagt och ända fram till måndag. =)...känns inte helt fel.
nu ska jag inte surra så mycket mer ,lämna gärna kommentarer o gör mig glad. sov gott o dröm sött / kram

Inga kommentarer: