torsdag 28 mars 2013

innehålit lite av varje

ja så här på kvällen summerar jag den här dagen. härlig morgon.
förmiddag o dagen full fart främmande o shopping. eftermiddag lite lugnare tempo. varit ut en sväng på byn med en kompis o sen hem igen. till sist fick jag den där powernapen som jag behövt hela dagen. =)
diskat undan o plockat ,vikit tvätt ,pratat massor i telefonen =) ,först med en god vän ,alltid lika glad över att höra av dig vännen =) , sköt om dig o hör av dig när helst du vill =).
eftersom min lillasyster har kört både upp till gällivare och hem igen under dagen så har jag nu i kväll pratat med henne läääänge och det blev ett mycket innehållsrikt o intressant samtal , lillasyster är bara bäst. =) jag har oxå hunnit med att grädda en citronkaka så nu har jag nåt gott fika till helgens fisketurer. =)
roger o oscar har varit borta ett par timmar sen i eftermiddag och kom hem strax efter 18.30 sen käkade dem och när jag hade pratat klart i telefonen så fick jag skjuts ut på affären och nu har vi handlat. ska nog klara oss några dagar hoppas jag.  jag klarar mig länge på bara snus ,kaffe o vatten =) , de andra kräver lite mer mat än jag.
anton har hört av sig några gånger under dagen och vid 20.30 var dem i köping dem har än några mil kvar till göteborg o jönköping som är deras mål på den resan. måste erkänna att jag är en smått orolig mamma ,men anton är klok o förståndig. det enda jag vill är att han kommer hem helskinnad om ett par dagar.
känner mig trött men ska försöka hålla mig vaken än nåt tag. =) återkommer med ett inlägg innan jag bäddar ner mig så hej så länge...

Inga kommentarer: