tisdag 26 mars 2013

jobb o annat

gick till jobbet och har haft fullt upp mina timmar mellan 10-14. känt mig inte riktigt pigg men inte riktigt begripit vad det varit ,haft huvudvärk oftare än vanligt ,yrsel o sånt. idag när jag fick yrsel igen och då ordentligt så pass att hade jag inte haft nåt att hålla fast mig i hade jag tippat.
jag har ju inte kollat mitt blodtryck på läääänge ,det är ju det som spelar mig ett spratt. har ju haft högt blodtryck till o från ett par år.
duracellkaninen får nog dra ner på tempot för att blodtrycket ska bli bättre men hur lätt tror ni det är jag som är van att alltid köra på i hög fart.....hmm.....
nåja jag gick hem från jobbet ,klädde av mig o ställde mig i duschen och sen intog jag ryggläge o somnade ett tag ,helt knäckt. sen har jag hängt /vikit tvätt ,diskat o plockat. nu ska jag dricka en kopp kaffe. idag tänkte jag att dem får fixa sin egen middag för en gångs skull.
har slöat en stund och redan är jag rastlös....hmm....det blir nog att ta en prommis sen i kväll för nåt vill jag ju göra. =).....
långsamheten måste oxå få plats i mitt stressiga liv......
nåja det var några rader från mig ....hej så länge

Inga kommentarer: