tisdag 19 mars 2013

denna dag

innan jag gick i väg på jobbet så hade jag en lugn ,skön o avkopplande stund ,mina batterier laddades upp inför dagen =)....fler såna härliga morgnar önskas. =)......
gjorde mig klar och knatade i väg till jobbet ca 09.45. har haft fullt upp och när klockan var 14 så hade jag full dag. innan jag gick hem så var jag in på affären o handlade till dagens middag.
så när jag var hemma så ställde jag mig i en het dusch för att bli genomvarm sen ställde jag mig vid spisen för att laga mat.
efter maten var lagad så intog jag ryggläge i soffan och jag somnade o har sovit en stund. jag är fortfarande trött men det är bara att hålla sig vaken så att jag kan sova i natt.
det har hänt en del på byn idag ,en skottskadad man o en massa poliser på byn ,lilla byn där det  ibland händer lite av varje , turligt nog är det inte så ofta det händer såna här allvarliga saker i alla fall.
vad jag ska göra i kväll vet jag inte. det är hockey på tvn i kväll och lite kul skulle det vara att se matchen luleå-frölunda.
jaja jag får se hur kvällen blir.....nu ska jag slappa ,kan inte förstå varför jag är så himla trött idag...=)...hej så länge
dagens middag ,bandspaghetti och köttfärssås =)

Inga kommentarer: