lördag 30 mars 2013

pimpeltävling ,vinst o sen....

gjorde mig klar o sen drog vi i väg på pimpeltävling. den här dagen styrde vi oss till koler.
kanonfint väder soligt och lite blåsigt emellanåt. kan inte klaga för det blev en vinst både för mig o en kompis. kompisen tog första pris i herrklassen =) och jag tog första pris i damklassen och min vinst blev 1000 kr o en stor weber klotgrill. =) ,KUL. men nu undrar jag när ,var o vad ska jag grilla ?....nåja tids nog kommer jag nog att testa hur den funkar. =)
solen har tagit bra idag oxå och jag har fått lite färg i ansiktet. =).....
trodde o hade behövt vila då jag kom hem men än har jag inte hunnit med nån vila. det första jag gjorde när jag klev in genom dörren var att slita av mig alla kläder o hoppa in i duschen ,skönt att få skölja av sig en stund. sen klädde jag mig och hade tänkt inta ryggläge men det blev inte nåt av det.
jag tog en prommis ut på byn förbi kiosken för att lämna in lotto o keno. rättade flera spelkvitton o det gav mig ett par frispelrader. kenodragningen har varit tråkigt nog blev det inte så många kronor i vinst. nu håller jag tummarna för en vinst på lottot ikväll.
 när jag kom hem plockade jag i hop och tog en prommis till antons lägenhet för att byta rent i hans säng ,plocka o diska. han ringde o gav mig ett glatt besked han är påväg hem så i natt nångång kommer han o då vill jag ju överraska han med att ha fixat i ordning hemma hos han. =)
efter att ha tillbringat en stund där så tog jag med mig smuts tvätt o knatade hem igen. nu är jag hemma o tvättmaskinen arbetar medan jag har satt mig ner på rumpan.
är sååå oootroligt trött ska ändå försöka hålla mig vaken för att kunna sova bra i natt.
de andra for upp till garaget en stund efter vi kommit hem från fisketuren och än har dem inte visat sig. här är det lugnt o tyst.
har inte ätit nån middag för jag kan inte påstå att två hårdbrödmackor med korv på är så mycket till middag....nåja det är iaf bättre än inget alls.
lördag o påskafton undrar vad jag ska hitta på...hmm.....nu ska jag sluta surra o är tillbaka sen igen ....hej hej
min vinnarfisk abborre 928 gram

en trött fisketjej

kvällens spelkvitton =)

Inga kommentarer: