måndag 3 januari 2011

min dag










....idag har det varit min dag har alltså gått o blivit en fyrtiotaggare....hua nu går det bara utför nu(mellan 30-40 har tiden rusat i alldeles hög fart....andra säger att livet börjar vid fyrtio......hoppas hoppas det stämmer för jag funderar ofta vart mitt liv tagit vägen vad har jag gjort av mitt liv? svårt att finna svar.
min dag började vid 08.00 då jag klev upp (hade varit vaken tidigt). sen fick jag samtal av en god vän =) som gratulerade mig. vid 09.00 bakade jag en gräddtårta och pratade lite mer i telefon (kan säga telefon har ringt en del denna dag). vid 10 klev oscar upp för att göra sig redo för en dag i backen. vid 11 åkte han och kvar hemma var jag ,egen tid och jag njöt =).
tog en dusch innan jag började laga mat vid 12.30 sen var det dax för vila ,för värken är jobbig nu med mig....snyft.
hängde tvätt innan jag gjorde mig i ordning för mitt främmande. klädde mig ,sminkade mig lite och lockade håret.
oscar kom hem strax före 16 och jag slappade i soffan till mitt främmande äntligen kom och jag fick bjuda på min smörgåstårta ,gräddtårta o fikabröd. tack för den super duper jättefina present jag fick av er L o B. kul att tårtan smakade bra.
senare vid 19 tiden kom lillebror ,hans sambo o hennes son o ett par andra kompisar , tack för presenterna. och tack R för våglocktången o pocketböckerna jag fått.
vid 21 for alla och jag kunde slappa i tv soffan och se tv4 spårlöst.
efter det tog jag en dusch och nu är jag sååå trött och har en hemsk värk ,det är snart dax att bädda ner mig . dagen har varit helt okej ......ha det gott /tingeling








Inga kommentarer: