tisdag 4 januari 2011

ja då var jag här...

igen. =) ruggigt kallt ute hela denna dag. jag har i vilket fall som helst trotsat kylan och promenerat en hel del har varit ut på fyra promenader ,den sista promenaden kom jag hem från vid 20.30. en oscar stod o väntade bakom dörren och ville in. jag halvsprang hem från en kompis dit jag gick för att hälsa på en stund. innan jag gick dit var jag in o handlade lite på konsum ,jag slapp bära det med mig för jag fick skjuts ut på affären samt bärhjälp o jag slapp betala den här handlingen =)
roger o anton är uppe i garaget för att elda och pyssla.
trots mycket värk har dagen varit bra , jag har haft egen tid och njutit =). diverse sysslor har jag självklart utfört som tvättat , vikt och hängt tvätt , diskat ,plockat o lagat mat. dagens middag: kokt potatis köttbullar i krämig sås , det var mumsigt o till o med jag åt middag =). smörgåstårta finns fortfarande kvar och jag har ätit lite av tårtan =).resten av tårtan får anton o roger ta med i morgon på jobbet.
sen jag kom hem i kväll har jag tagit en het dusch för att återfå värmen i kroppen. nu slappar jag bara resten av kvällen tillsammans med oscar.
glatt överraskad över kenot som ikväll gav vinst ....om jag inte räknat fel så 5 rätt på en k6 och 3 rätt på en 6 borde bli 105 kr =) ,det tar sig tänk så nära en full pott vi var L. i morgon kanske det blir full pott på k6 el k7 dert skulle va hur kul som helst.
nu är det -27.2 grader kallt ute ...brr...skönt att va inomhus under filten i soffan ,ha det gott /kram

Inga kommentarer: