tisdag 11 januari 2011

en kopp the ,kex o ost


....brr...en kylig dag ,men jag har trotsat kylan och promenerat en hel del. jag blir ju knäpp av att bara va inomhus måste röra på mig.

i morse vaknade jag strax före 06.00 klev upp för att väcka en trött tonåring. ingen ide att försöka somna om för jag skulle ju väcka oscar oxå 07.00. då dem hade farit på skolan vilade jag lite innan jag körde lite träning och sen var det dax att gå i väg på massage.

hemma igen vid 14 så hann jag inte mer än in en stund och sen iväg på ishallen med hockeygrejor till oscar. hmmm....och det visade sig inte va nån friåkning ,det var bara för mig att slälpa hem grejorna igen. oscar kom en stund efter mig irriterad över att det inte var friåkning. han gick ner o åkte en stund på lomtjärn ,men gav upp för det var lite mycket snö på isen.

när jag kom hem så var det bara att ställa sig vid spisen för att hinna laga mat för pojkarna var hungriga ......

efter jag gjort det jag skulle så fick jag lite vila i soffan. såg kenodragningen och vilken besvikelse för det blev ingen vinst.=(. oscar hade farit till backen ,anton var hos kompis och roger for bort och jag spolade upp ett bad la mig i badet (ca 10 minuter) då kom jag på att jag skulle ut på en långpromenad ,jag gick härifrån västermalm runt och hem igen det tog 1 timme o 15 minuter. när jag kom hem visade tempmätarn -18.5 grader.....kallt.

nu sitter jag under filten i soffan har druckit en kopp the och ätit två digestive kex med ost på.resten av kvällen slappar jag framför tvn. i morgon är en ny dag......../tingeling

Inga kommentarer: