söndag 23 januari 2011

en kall dag

har därför bara varit inomhus idag. jag o pojkarna har varit hemma medan roger varit ett par timmar uppe i garaget. jag har vilat ,tvättat kläder ,hängt /vikit tvätt ,diskat plockat o lagat en del mat. ugnsstekt falukorv ,fiskpudding o stekt plättar. har varit effektiv en tag för att slippa laga mat i morgonkväll. därefter vila o vila.....o provat spela guitar hero ,kul men svårt=).
när roger kom hem hade han med sig en bingolott och vi har spelat lite mellan varven. däremellan har vi sett solsidan på tv4. håller på att va lite tjatigt att alltid spela, så har jag annat att göra rättar jag bingolotten i efterhand.
nu är det dax att se film och det blir nog att se på tv3 sen läsa min bok och sist sova för att orka upp tidigt i morgon och se till att pojkarna far till skolan och sen ska jag i väg till sunderbyn för dag fyra på smärtkliniken (rehabmedicin). idag har det varitkallt hela dagen och det ska bli kallt i början av veckan säger prognosen men sen så blir det nog varmare ,förhoppningsvis.
kenot gav en vinst på 5 kr ikväll.....haha...ja det är faktiskt skrattretande lite....
ha en bra kväll /tingeling

Inga kommentarer: