torsdag 27 januari 2011

är..

...än så länge vaken. dagen idag vädermässigt har varit bra. värken har varit mindre bra trots att jag var på massage i morse.denna dag har jag för det mesta varit hemma. gjort lite diverse sysslor och vilat mellan varven. dagens middag :chili con carne o ris.
ikväll strax efter 19 for vi ut på affärn , jag hade slut tvättmedel och inte köpte jag bara det =)....joo jag vet jag är hopplös och hittar alltid lite mer än jag tänkt mig när jag går genom dörren på affärn. kunde inte hålla mig från att köpa en blomma i fin vit ytterkruka och en bok :systerskap av katerina janouch det är en fortsättning på boken ,bedragen som jag alldeles nyss läst. =) nu har jag hamnat i en bokperiod och då plöjer jag igenom ett par böcker till jag gör ett uppehåll.
roger o anton for upp till garaget och jag stannade hemma då passade jag på att byta gardiner i köket och jag blev nöjd sååå fina sååå =). oscar har varit på forum och kollat en hockeymatch i kväll och eftersom jag inte ville att han skulle gå hem ensam så mötte jag upp han på forum och vi gick hem kom hem vid 21.20. när jag kom hem tog jag en dusch och nu är det slappa resten av kvällen med min bok och sen ska jag försöka sova. ska iväg till tandläkarn i morgonbitti kl 08.00 och sen till läkarn kl 09.00.....jag hoppas båda besöken ska gå bra ,känner mig smått orolig måste jag erkänna.
ingen kenovinst denna kväll .....
ha det bra sov gott .....

Inga kommentarer: