onsdag 12 januari 2011

jobbig dag

.....det där f.....mötet varade i två hela timmar och jag slutar aldrig förundras hur människor är funtade....hur kan man få behandla andra människor som lort som inte är värda nåt inte ens luften vi andas in......vart håller sverige påväg att fara ? är bara de som är friska värda nåt? men vi alla andra då som inte ingår i den kategorin hur ska det gå för oss? det finns många frågetecken ,önskar att en del frågetecken kunde raderas........
kan säga att tankarna snurrar i mitt huvud efter denna jobbiga dag , hur kommer min framtid att se ut ,vad ska jag göra av mitt liv ? .......grubbel grubbel hoppas jag finner nåt bra svar i sinom tid. mitt mål är att jag ska bli så pass frisk så att jag orkar med jobb och allt annat som är värdefullt här i livet. jag vill oxå känna mig uppskattad och vara värd nåt.
helt knäckt efter förmiddagen kom jag hem ,vilade och slumrade till i soffan. på eftermiddag så lagade jag middag : klyftpotatis o grillkorv (hemmagjord klyftpotatis) ,det är mumsigt. =) medan potatisen var i ugnen så tränade jag mina övningar och sen vila en stund.
ikväll är det varmare ute och vi tog en promenad ut på affärn jag o oscar för att handla lite , tyvärr kunde jag inte hitta nån present åt lillebror som fyller år i morgon ,får besöka nån anna affär i morgon eftermiddag och se om jag hittar nåt då.
kvällen keno o lotto gav inte nån krona i vinst ......ska det va så svårt att få vinna? känner att det snart är dax att lägga sig och läsa boken en stund ....sov så gott

Inga kommentarer: