onsdag 19 januari 2011

en dag på

...smärtkliniken i sunderbyn och jag har några dagar kvar till jag är klar där. åkte in med bussen 09.30 i morse kom dit 11 fick sitta i väntrummet till 12.30 då jag hade tid. nåväl jag fördrev tiden i telefon pratade med en god vän och läste en liten stund. fem olika personer med olika yrken kommer jag att träffa dessa dagar.
fick träffa alla utom en till att börja med sen var det individuella möten. två av dessa fick jag träffa idag. jag var klar där ca 15.45 så jag hann med bussen som gick hem till älvsbyn 16.07. skönt att komma sig hem ,men innan jag gick hem var jag in på ica för att handla lite. det har varit en lång dag och jag känner mig såååå trött , men en mycket givande dag ,kloka förstående människor har jag träffat.
mitt mål med att gå där är att få hjälp att hantera min värk ,veta vad jag bör avstå och vad jag kan pyssla med som inte gör min värk värre. jag ser positivt framåt trots att det är jobbigt att va hemifrån hela dagar i flera dagar. men jag hoppas o tror det ska va värt det i slutändan
attans så kallt det varit idag ,ser fram emot varmare väder.....det kanske kommer till helgen =).
sen jag kom hem strax efter 17.30 har jag tagit en varm dusch och nu bara slappar jag framför tvn. ska dricka lite mer kaffe för jag har knappt fått i mig nåt idag vare sig mat kaffe el dryck.
köpte dock en dricka o en godisbit nere i kiosken drack nån klunk från drickan och när jag var klar och väntade på bussen åt jag en bit choklad(bounty).
i morgon får jag åka in med roger och räknar med att vänta där från 08.00-10 då har jag första mötet för dagen. och åker hem samma tid med bussen som idag (16.07).
kenot gav en frispelrad i vinst ikväll lottot har jag än inte kollat så hoppas hoppas.....skulle sitta fint med en vinst=)....ha en bra kväll /tingeling

Inga kommentarer: