tisdag 17 augusti 2010

tisdag kl 22

en tuff arbetsdag lite folk o mycket att göra ,det känns i kroppen vill jag lova. när jag slutade kl15.30 for jag hem så plockade jag lite ,hängde tvätt ,vek tvätt och tog en dusch innan jag började med middagen som idag blev pasta ,grillkorv omelett o wokgrönsaker. gott o snabbt. pojkarna var för ovanlighetens skull hemma och vi åt samtidigt. roger kom inte hem förrän starx efter 17 och då hann han käka och dricka en kopp kaffe innan vi åkte till boden.
vi har varit till boden för att se på en lägenhet åt anton. en pytteliten lägenhet bara ett stenkast från skolan han ska gå på. anton har bestämt sig för att hyra den ,det blir lindrigare attbo dör än pendla varje dag i tre års tid.
så i morgon måste jag kolla upp det där med inackordeingsbidrag och prata med ägarn av lägenheten så att vi kan skriva kontrakt . helst skulle han vilja flytta in redan till helgen ,men vi får se när han får flytta ,lägenhetn är då tom nu.
väl hemma igen så hade jag lite oren disk att ta reda på och efter det har jag slappat. känner mig trött och har värk i kroppen mer än vanligt ,men det är bara att bita ihop o härda ut. jag och oscar är hemma. i morgon ska oscar till frissan på morgon ,han måste ju bli fin på huvudet då skolan börjar på måndag ,det går inte för sig att se ut som en berguv =).
en liten kenovinst blev det ikväll hela 5 kr...haha....storvinsten dröjer ,men förhoppningsvis kommer den mycket snart. snart är det läggdax. sov gott

Inga kommentarer: