tisdag 24 augusti 2010

tisdag kl 21.50

är hur trött som helst trots att jag slumrat en stund på soffan tidigare i kväll. behöver verkligen soooova läääänge för att känna mig som en vanlig människa =). värken tar aldrig paus heller=(.
arbetsdag 6.30-15.15 hem o tog en dusch o böt om diskade undan o i väntan på att de andra skulle komma hem la jag mig på soffan o somnade en lite stund ,vilket var skönt.
jag hade bestämt mig för att inte stå vid spisen idag eftersom vi hade matrester att värma. pojkarna o roger kom hem ,käkade sen drog vi till boden för att tömma lägenheten skura av goleven och lämna igen nycklarna ,skönt att ha det ur världen nu ,tycker vi alla. nog känns det allra bäst att ha anton boende hemma ,jag kan ju samtidigt ha lite koll vad han pysslar med ,fast än han är lugn och skötsam.
vi åkte till boden strax före 18 o var hemma igen ganska precis 20. när jag kom hem hade jag lite disk att ta reda på och sen efter det har jag mest bara tagit det lugnt.
när som helst ska jag krypa ner i sängen så jag avslutar med att säga god natt

1 kommentar:

Anonym sa...

tror inte du behöver vara orolig över anton han fixar det mesta o är lugn o skötsam han skulle bara bli lite mer fiske intresserad ha ha säg det åt han sov gott