onsdag 4 augusti 2010

slö ,slö o slö

känner jag mig ikväll ,undra om jag jobbat för hårt idag ? =). eller beror det på huvudvärken som kom i eftermiddag o for , som nu är tillbaka....nåja den ska väl släppa när jag svalt en ipren.
det var fint väder till efter kl14 idag sen började det regna ,det regnar nu o är mulet o tråkigt ute. inomhusväder med andra ord. när jag kom hem tog jag en dusch innan jag lagade mat. idag blev det köttfärsbiffar (hemgjorda) o pasta (oscars önskemål). efter middagen la jag mig för att vila en stund på soffan och jag somnade en stund .....skönt.
när jag vaknade stod roger o diskade undan i köket och det var ju riktigt snällt av honom. jag har hängt o vikit tvätt och nu slappar jag . om det varit bättre väder hade jag tagit en kvällspromenad ,men nu får jag hoppa över och ta en promenad en annan kväll.
sitter här o kan inte undgå att höra på musiken dem spelar nere i parken ,undrar när dem slutar spela ikväll. dem har verkligen otur med vädret ,men trots regnet är där en del folk o lyssnar under paraplyn.
roger o pojkarna ska sova i sovstugan ,jag är ensam hemma och jag får själv bestämma över tv dosan =) ska se tv och hålla tummarna att huvudvärken ska släppa.....ojoj kom just ihåg , jag måste ju kolla om jag vunnit nå på lotto o keno =) hoppas hoppas....

Inga kommentarer: