onsdag 11 augusti 2010

onsdag kväll

sitter här i soffan ,roger o oscar ska snart åka upp till sovstugan. anton är ute med kompisar. klockan börjar närma sig 22 och jag måste snart tänka på att bädda ner mig för väckarn ringer 04.10 i morgonbitti ....tidig morgon....hua.... men det går bra när man väl är där och skönt att få gå hem tidigare på dan. bara två dagar till helg =).
efter att jag varit till frissan och toppat håret gick jag hem och där var roger o oscar. jag föreslog middag på grillen för ingen hade ju lagat mat. sa att anton kunde fixa mat innan jag for till frissan men han orkade inte ,jag blev inte förvånad .han var lite irri och vräkte ur sig att du lagar ju förhelvete aldrig nå mat....grrr....jag gör ju inget annat än just lagar mat o servar dem....bortskämda är ordet jag kan använda utan att ljuga.
jag promenerade till grillen oscar cyklade o roger körde bil. efter vi käkat tog jag en promenad oscar cyklade o roger körde bilen hem o la sig för att vila......sen vi kom hem har jag slappat i soffan. jag har självklart kollat in keno o lotto ,men tyvärr ingen vinst ikväll heller snyft.....ha en bra kväll sov så gott /tingeling

Inga kommentarer: