måndag 23 augusti 2010

skolstart

idag. anton har börjat fordons i boden och oscar börjat årskurs 5. anton ringde mig efter att skoldagen tagit slut och han var verkligen bekymrad. han trivdes inte i lägenheten ,kände sig ensam och ville bara flytta hem igen. och självklart får han ju bo hemma mer än gärna.
jag ordnade så att han kan flytta ut ,trots allt jobb o slit med att fixa lägenheten så känns det bra att han fått inse att det inte är en dans på rosor att flytta hemifrån med allt det innebär.
nåja ikväll for roger o han och tömde så gott som allt i lägenheten (sängen o några glas är kvar). orkar vi i morgon kväll åker vi dit en sista gång för att hämta det och skura av lite innan vi återlämnar nycklarna.
jag o oscar stannade kvar hemma i kväll. vi gick ut o handlade för maten som fanns hemma tilltalade inte lilleman...hmm....när vi kom hem lagade jag potatismos o fiskbullar till pojkarna ,stekte plättar till roger. när jag lika stod vid spisen bakade jag äppelmuffins och sen en rabarberpaj.....duracellkaninen var i gång =).
när jag slutade i dag 13.20 tog jag en dusch ,böt om och eftersom jag var helt knäckt tog jag en tupplur på soffan. nu är klockan snart 22.30 det är läggdax .sov gott

Inga kommentarer: