torsdag 12 augusti 2010

så seg

å vad kan man göra åt det ,dricka kaffe verkar inte funka....hmm....
vaknade av att anton kom hem i natt el rättare sagt tidigt i morse (02.40)...trots att han försiktigt öppnade ytterdörren. jag for upp ur sängen som en fjäder, blev förgrymmad att han väckte mig den tiden och jag som skulle upp 04.10 för att jobba. nåja....somnade om en liten stund innan det var dax att kliva upp göra sig i ordning och fara på jobbet 05.30.lyckliga anton fick ju sova till kl 14 ,medan jag en zombie liknande varelse var tvungen jobba.
dagen har varit okej trots att jag varit extremt trött ,speciellt efter lunch.
14.30 hade jag full dag och jag for hem tog en dusch ,böt om och for ut på byn för att handla o hämta ut oscars nya asfaltdäck till nya cykeln. gissa om han har surrat mig snurrig denna dag . nu är han lycklig ägare till däcken iaf. =).
till middag lagade jag potatismos ,fiskpinnar o hollandiesås ,med lite hjälp av en nöjd oscar.jag diskade undan och hällde upp en kopp kaffe och slog mig ner i soffan för lite vila till tvättmaskinen var klar. jag somnade en stund och är vaken har vikit o hängt tvätt ,druckit lite mer kaffe men ändå sååå seeeg ......jag kan ju alltid skylla på det tråkiga vädret ,mulet hela dagen.
snart om några minuter är det kenodragning och jag hoppas vi vunnit ikväll L.
kvällsprommis slutar jag nog ut ikväll ,vet inte om jag orkar känns som att det blir att slöa i soffan i en tyst o tom lägenhet. .......

Inga kommentarer: