onsdag 18 augusti 2010

en dag som har varit fulltecknad..

nu först vilar jag lite och klockan är 21.....puh.....är megatrött ,borde lägga mig o sova men känner att jag inte kan slita mig än från soffan ,tvn o datorn...=).
jobb mellan 6.30-15.30. hem ,diskat ,plockat ,hängt tvätt ,vikit tvätt. lagat mat :chili con carne o ris ,gott. haft främmande av min mor satt ner en stund för att surra o dricka en kopp kaffe.
nu har jag ordnat lägenheten åt anton ,kontraktet skickas hem till mig och jag ska skriva under o betala hyra. har ringt o ordnat blankett för att söka inackorderingsbidrag på så sätt sparar jag in lite hyrpengar.
känns konstigt ,ledsamt o tomt att mitt lillgryn ska lämna boet alla redan ,tänka sig att han är 17 år ,några månader till han blir 18 o myndig ,då har jag definitivt inget att säga till om längre .....men ett gryn bor ju hemma ett par år till iaf.
kom just i håg att jag glömt kolla om jag blivit miljonär i kväll =) ,tänk om ,det skulle göra livet lättare.nu ska jag bara slappa o ta det lugnt....
tog en paus från bloggandet o drog ut på ok ,blev godis sugen och handlade en snickers o en påse tuttifrutti yoghurt spalsh (är såld på tuttifrutti ) haha....nåväl sitter nu här med en kopp te två skorpor och godis. klockan tickar och det är inte långt kvar innan jag måste tvinga mig i säng....väckarn ringer i morgon 04.10....ha en bra kväll

Inga kommentarer: