lördag 14 augusti 2010

lördag kväll

är trött. sitter här i soffan tvn surrar ,funderar på att bädda ner mig o läsa en stund.
varmt o fint väder idag. var med oscar på tivoli som pågår i helgen , inte mycket till tivoli ,fallfärdiga karuseller ,lite lotterier sockervadd och dessutom dyrt. första svängen vi var där var mitt på dan efter 12 då åkte oscar karusell tre ggr och blev illamående så vi gick hem han ville vila. en liten stunds vila sen hopp i badet för att fixa till sig o sen drog han ut. ett tag senare ringde han mig o ville att jag skulle komma ut på tivolit igen.....så jag gjorde det. träffade där min lillebror ,hans tjej o hennes knoddar. oscar åkte då oxå karuseller...hmm....men inget illamående denna gång och jag kunde pusta ut. vi gick förbi affärn för att handla innan vi gick hem.
väl hemma ställde jag mig i hettan och bakade blåbärsbullar....blev misslyckade ,jag brukar sällan misslyckas med bakning. för lite blåbär o för mycket deg ,jag underkände dem efter att ha smakat och sett dem. nåja bullarna är nu uppe i sovstugan ,roger o oscar tog dem med sig upp när dem åkte för ett tag sen. anton är ute o kör moppe med sina kompisar och jag tror att även han sover i sovstugan.
medan jag höll på att baka drog ett åskoväder fram och det öste ner ordentligt mycket och mullrade så pass att jag stängde av datorerna en stund till vädret lugnat sig. nu i kväll följde jag med roger o oscar för att handla o sen förbi pizzan ,roger var hungrig o orkade intge laga mat ,det blev pizza. jag smakade bara en liten bit från familjepizzan eftersom jag inte var speciellt hungrig.
har spelat keno ikväll men tyvärr blev det ingen vinst.
klockan är nu 22.40 och jag måste kolla om jag vunnit auktionen som jag budat på som slutade för tio minuter sen....hoppas jag vunnit ,ett par gula converse =) ,dem vill jag verkligen ha.....som så mycket annat =)......ingen ide att sitta här o gäspa snart dax att lägga mig . sov så gott dröm sött

Inga kommentarer: