fredag 6 augusti 2010

fredag kväll

och här sitter jag ensam i soffan klockan är 21.25 .resten av kvällen tillbringar jag i soffan, lugtn o skönt. jag har tänkt se lite tv ,sitta framför datorn och sen läsa bok.
började jobba 06.30 och stämplade ut ungefär en timme tidigare för att få helg =). när jag kom hem ,kom oxå pojkarna hem. roger kom hem o la sig i soffan. jag o oscar gick ut på affärn för att handla några småsaker sen hem igen o roger sov fortfarande.
då roger vaknat så for vi på pizzan oscar o jag delade på en pizza ,för jag var inte så hungrig ,men nåt måste ju även jag käka.roger tryckte givetvis i sig en hel pizza. oscar hade i eftermiddags tryckt i sig ett skrovmål på grillen ,undrar var han rymmer all mat ,fika, godis o glass han stoppar i sig hela tiden.
när vi kom hem så åkte dem upp till sovstugan och anton är ute o kör moppe med en kompis.
idag när roger kom hem hade han varit o köpt mig en rostfri vattenkokare som jag velat ha ,alltid kul att få present.
tidigare i kväll när jag satt och kollade min mail så hade jag vunnit en auktion på tradera =) ,tänka sig och jag hade helt glömt bort att jag budat på de jeansen ,såg fina ut levis jeansen och fort såg jag till att betala dem sammanlagt 210 kr ,ska bli kul att få hem dem i brevlådan =). jag har lagt bud på några andra auktioner (kläder) ,men jag får vänta till på söndag när dem slutar,hoppas hoppas jag vinner de auktionerna =) .nu ska jag dricka kaffe o kolla lite tv .....och tradera...ha det bäst /tingeling

Inga kommentarer: