fredag 13 augusti 2010

fredag kväll 23.35

här sitter jag nu i soffan efter ett par timmars racklande. går på överskottsenergi har varit grymt trött sen jag kom från jobbet och ingen vilopaus ,ska bli skönt att snart krypa ner o blunda.när jag kom hem tog duschade jag o böt om ,hämtade rabarberna jag glömt på jobbet ,rensade dem kokade kräm och tänkte vila men istället var jag tvungen ställa mig vid spisen för att laga mat till en hungrig son som var påväg hem.
jag tog vad jag hade hemma kotletter pasta o wokgrönsaker ,en god middag blev det och både anton roger o jag blev mätta. oscar åt en hamburgare som jag stekt åt han.
jag la mig i soffan för att vila ,men bara några få minuter innan det var dax att skjutsa ut oscar på ett ärrende och pssade samtidigt på att handla lite matvaror. när vi så var klar åkte vi upp till b-träsk,jag stannade till hos B o J medan roger o oscar for till garaget. si sådär två timmar senare var dem klar och vi åkte ner på byn.
för ovanlighetens skull tog vi nån ragg =). jag o lilleman är nu hemma medan anton o roger ska sova i sovstugan. oscar har lagt sig och snart även jag .....kenot har jag glömt kolla ,det måste jag göra innan jag lämnar datorn och säger god natt ....

Inga kommentarer: