söndag 15 februari 2009

läng seda

jag var här......hmm....det har liksom inte funnits så mycket tid över för bloggande . så kan det ju va i bland. och inga nya kort kan jag lägga in för att min usb kabel har försvunnit och inte kommit fram ....snyft. i helgen ar det liksom förra helgen varit kallt och jag har mest hållit mig inomhus.
i går trotsade vi kylan och åkte i väg till storheden för att storhandla mat och det blev mycket det....haha....jag hittade mig en ny mascara som jag länge velat ha och sen så hittade jag strumpor som jag oxå behövde. alltså gårdagens shopping var bara sånt nödvändigt.
antons hanna var här i går och medan anton och de andra var ute så passade vi på att baka lite.
jag somnade tidigt i går som kvällen innan. helt slut.
sånt jag pysslat med då jag inte hunnit va här är jobbat och haft fullt upp. förra helgen hade jag främman hela helgen och det var verkligen en toppen bra helg ,min lillasyster som jag hittat igen kom ner med sina två fina barn. jag ser fram emot då vi träffas nästa gång , saknar dig sis kram på dig.
spelandet på keno går verkligen pissdåligt jag hoppas lyckan vänder snart och att vi får in en större summa. 1200 vann vi för ett par veckor sen och det var inte fy skam men de pengarna är sedan länge slut ....snyft....haha.....
klockan är 18.18 och snart är det bingolotto då kanske det blir vinst....haha hoppas din helg varit bra L och att vi syns på jobbet . nu ska jag ta och hälla i mig kaffe .ha det gott /kram

Inga kommentarer: