lördag 28 februari 2009

lördag kl 14

idag lördag och det är en fin dag ute i solen. här sitter jag nu. ett gäng ungdomar har ockuperat köket...haha...i morse blev jag väckt 08.30 av anton som ringde hem...hmm....nåja jag klev upp för att brygga kaffe. planer för dagen var att städa och sen åka ner på byn för att göra några ärrenden. jobbets keno har jag lämnat in för i morgon och fem dagar fram , så nu får vi hoppas på en stor vinst L....haha....kul att du hittat tillbaks till min blogg. då jag får kommentarer så är det genast kuligare att blogga....haha....jag har haft bättre i huvvet i ett par dagar men idag har jag lite värk så jag har tagit tabletter för att orka med denna dag utanför sängen. jag har köpt en ny bok eftersom det är bokrea liza marklunds fjärde bok om mia och hennes liv. mina planer denna eftermiddag är att läsa i alla fall en liten stund innan jag lagar mat.
anton och hans kompisar är här och hade tänkt köra skoter men färden blev inte lång för att antons lynx la av...hmm....roger har ingen lust att skruva så den står övergiven en bit bort. roger själv tog med fiskegrejor och for till metträsk för att koppla av och pimpla en stund. ungdomarna har inte mycket annat att göra så dem ska ta och se film.
jag har fortfarande ingen kabel till kameran och kan inte lägga in nya bilder på bloggen. hmm...jag blir kanske tvungen att köpa ny kamera och jag som hade tänkt snåla in och spara pengar ....haha.....jag väntar på att min nya tele som jag beställt ska komma ,leveransen har blivit sen...tråkigt.men tids nog kommer den. det är bäst att vila lite nu ....återkommer sen ha det gott kramiz

Inga kommentarer: