torsdag 19 augusti 2010

tidig morgon

idag ringde väckarn 04.10 ,jag var stendöd stängde av och somnade om.......vaknade 05.05 ,ca tio minuter innan jag ska iväg snacka stressad lilla jag var. men jag var i tid det är huvudsaken. kan lova att det var gott dricka kaffe på fikat i morse ,jag saknade morgonkaffet ju som jag inte hann få i mig.
lite mer värk än vanligt har jag ,det känns att det är lite folk på jobbet. men det är bara att kämpa på , tur jag är en tjurskalle =).
slutade 14.30 hämtade bilen från däckverkstan och for hem. gjorde diverse sysslor. dagens middag plättar. sen väntade jag att roger skulle komma hem för att sen åka in till boden för att hämta antons lägenhetsnycklar. passade på att handla mat i stan innan vi åkte hemåt.
vi stannade till i b-träsk där anton o ett par kompisar höll till i sovstugan. hemm på byn var vi runt 20.30. väl hemma hade jag lite att göra diska o plocka. nu är klockan 21.30 har suttit ner en stund har gått på som en duracellkanin i flera dagar och trots att jag kommer ha häcken full i helgen med antons flytt så ska det bli skönt med helg ,nån ledig stund ska jag väl ändå få.....nu ska jag dricka en kopp kaffe .......ha det bra

Inga kommentarer: