måndag 24 november 2008

snökaos och jobb

på morgon när jag klev upp 05.10 då blev jag ganska överraskad över vilket oväder det var....hmm....nåja jag gjorde mig i ordning för en arbetsdag och väckte de andra sen åkte vi i väg. inte det lättaste att köra 7 km oplogad väg och snö som vräkte ner det tog längre tid än vanligt att ta sig ner , men det gör inget bara man kommer fram dit man ska välbehållen. jag har jobbat som vanligt och stämplade ut 16.00 sen tog jag bussen hem 16.40 till pojkarna som väntade på mig. vi hade en hel del snö att skotta på vår gård ,men duktiga killar som vi har så fick jag hjälp av anton som hade skottat så gott som hela gården när jag kom hem.
jag hade mat att värma upp till middag. skönt att slippa stå vid spisen nån dag. jag plockade undan , gjorde upp eld ,startade tvättmaskinen och diskmaskinen och sen la jag mig för att vila en stund.
efter stunden så hängde jag tvätt samt vek tvätt ,plockade ur diskmaskinen mm.....nu är klockan 20.30 jag har duschat och nu ska jag bara slappa innan det är dax att sova.
kenot gick si så där ,jobbets keno gav några kronor 3rätt med kung på k8. vårt keno gav inte en krona L. jag ringde dig för ca en timme sen men fick inget svar. du kan ju mycket väl ha bärgning. kaffe du vet ,det håller på att va slut. måste ta med i morgon....haha.....ha det bra så hörs vi ,nu ska jag snart lämna datorn . sov gott/ting

Inga kommentarer: