söndag 16 november 2008

söndag tidig kväll kl 17.15

i dag har jag varit nyttig ,inte bara vilat.....haha...jag har städat undan ,lagat mat ,dagens middag blev fiskpudding ,hemmagjord potatismos och löksås ,det blev uppskattat ,pojkarna gillar fisk jättemycket.
jag och oscar har bara varit hemma och lagat mat ,kollat film och tagit det lugnt medan roger och anton har varit en sväng till luleå på biltema och jula.jag har hunnit sticka färdigt min halsduk som jag började med i går....haha....svårt att lägga i från sig innan den är klar. men nu har jag desto mer värk ,förhoppningsvis känner jag mig bättre i morgon när jag ska jobba. har precis kollat kenot och det gick inte bra i kväll heller....snyft....haha.....att det är så omöjligt att få vinna. bingolotto är det i kväll oc som vanligt ska vi spela kanske får jag vinna på det då. anton och roger är ute i garaget medan oscar ser tv. jag känner mig lite slö borde ut och promenera men kändes inte så lockande faktiskt.
eftersom anton hade skoldag i går är han ledig i morgon men han ska ändå i väg och jobba lite har han sagt. för oss andra är det en vanlig måndag. nu ska jag fixa i ordning för i morgon packa oscars skolväska och lägga fram hans kläder sen är det bingolottodax . ha en bra kväll /ting

Inga kommentarer: