måndag 17 november 2008

måndag kväll kl 21.11


och jag har precis startat min dator. har varit megatrött denna kväll., det hjälpte inte mycket att ta en dusch....gäsp......jag har jobbat som vanligt och när vi åkte på morgon var det kallt -15 . brr....bister morgon. jag lämnade av oscar på fritte och tog en promenad till jobbet ,idag fick jag stå utanför porten och trampa ca 10 minuter innan jag blev insläppt , jag var rejält genomfrusen med andra ord. nåväl morgonen var trots allt helt okej.......haha....vi har haft mycket att göra hela dagen ,kan vara det som gjort mig så knäckt hela kvällen...som jag sagt så är det tråkigt på jobbet då inte du är där L ,men du hörde av dig och jag fick surra lite . ....haha....jo absolut är det ingen fart då nån av oss tokar är borta...vi håller upp stämningen och har kul...haha.....du hade visst kunnat komma och dricka en kopp kaffe i går kväll klockan 22.15 för tro det eller ej ,jag var vaken men nerbäddad och lyssnade på min ljudbok.

när jag stämpalde ut fick jag lift till fritte och hämtade oscar och vi promenerade till busstationen för att åka buss hem. när vi kom hem så ställde jag mig vid spisen och lagade middag som idag blev stuvade makaroner och köttbullar ,mums det var gott och jag var ganska hungrig faktiskt. sen la jag mig för att vila lite och lyssna på ljudboken ,men efter en stund somnade jag och när jag vakande var det bara att börja om där jag var innan jag somnade....haha...och helt otroligt jag somnade om ett par minuter till ,jag gav upp och klev upp för att städa bort nere i köket och ta reda på tvätt och disk. jag har tänkt att lyssna lite på ljudboken innan jag somnar i kväll och blir det som tidigare i kväll somnar jag väldigt fort.

jag kollade kenot och idag vann vi bara 5 kr L. jobbets keno gav en vinst ,vet inte hur många kronor men det var 3 med kungen på k8 , kanske 10 kr ...det känns hopplöst vi borde byta ut lite nummer i alla fall på vårt keno , vad tror du om det?

nu ska jag kolla min mail sen ska jag stänga av datorn för jag bara sitter här och gäspar ....sov så gott ,hörs /ting

Inga kommentarer: