lördag 29 november 2008

god morgon

lördag morgon kl 08.59 .
väderprognos: mycket snö och kyligt temperaturmätaren visar -24.1....
jag vaknade för lite mer än en halvtimme sen och klev upp ,jag har en massa sysslor att uträtta denna lördag . julpynta står på dagens schema ,tvätta ,städa och laga mat och om jag har ork och tid över behöver jag baka.
i går fredag var jag och jobbade fram till lunch sen for jag och en jobbarkompis med bussen in till stan för att shoppa. för att hinna med bussen hem inte alltför sent så hade vi bara ca 2 timmar på oss att springa i affärerna. vi hann med en del affärer men det var lite stressigt men ändå hann jag förstöra 1250 kr ....haha....jag handlade en hood var åt pojkarna ,en top åt mig själv ,en kjol strumpbyxor ,tights och smycken...nu är blir det nog ingen mer shopping före jul för det ska köpas julklappar. vi kom på byn 18,15 roger väntade på mig för att vi skulle in och handla lite innan vi åkte hem. väl hemma så tog jag reda på det jag handlat och gjorde diverse sysslor. barnen var ute en stund men kom in för att se idol. jag satte mig ner och såg idol en stund sen var dem hungriga så det blev att göra varma mackor .
jag la mig ganska tidigt 22.30 och har sovit hela natten och känner mig nu utvilad men förkyld och har huvudvärk.
oscar och jag är vakna ,roger är och jobbar ,anton och hanna sover.
kenot i går gav nån krona på jobbets keno......det verkar va omöjligt att vinna storvinsten........nu ska jag börja gör lite nytta ,hör av mig sen under dagen /kram ting

Inga kommentarer: