tisdag 4 november 2008

en fullspäckad dag


....klockan är nu 21.25 och så här ser läget ut: en trött kvinna sitter vid datorn och trycker på tangenterna en stund före sänggåendet ....haha...dagen har varit riktigt fullspäckad ....puh och äntligen har jag fått tid till att sitta ner på röva och ta igen mig.......klev upp 05.15 (drog mig ett par minuter extra ).gjorde mig klar och väckte de andra och sen åkte vi väg. jag lämnade oscar på fritte för att sen ta mig till jobbet ,halkigt så ini vassen har det varit denna dag , men behagligt väder. jag stämplade ut kl 16 och fick lift till antons skola för att där ha ett utvecklingssamtal med lärare ....och det tog ca en timme för jag hade en hel del att prata om ....om jag nångång kunde låta bli att ställa en massa frågor skulle det inte ta lika länge.....haha...men då skulle jag inte få veta allt jag vill veta. och jag är väldigt brydd över hur det går för mina pojkar i skolan.

roger och oscar var och handlade lite medan vi var på skolan och när vi var klar så åkte vi hem och klev innanför dörren strax efter 17.30. vi hade mat att värma så jag slapp stå vid spisen.efter det satt jag med pojkarna och dem gjorde läxor .
då klockan var 19 såg jag nyheterna och drack kaffe. jag och roger tog en promenad , lite längre än i går ...haha medan pojkarna som inte orkade promenera stannade hemma på gården och hämtade in ved ....duktiga pojkar.
när jag kom in så hade oscar startat dammsugarn och dammsög upp skräp från golvet i köket framför pannan . jag gjorde i ordning kvällsfika åt oscar och plockade undan. det sista jag gjorde innan jag lämnade nedre våningen var att ta mig en dusch...haha...nu längtar jag efter att få krypa ner i sängen ,ögonlocken börjar kännas tunga och det är dax att stänga av datorn....men först en snabb koll på tradera.....söta drömmar /tingeling

Inga kommentarer: