lördag 29 november 2008

julstök i stugan







...jag har städat och donat hela dagen ,en massa julsaker är äntligen framme ,det är så mysigt kanske julstämningen snart infinner sig .....haha....inte en lugn stund denna dag nu äntligen har jag fått lite lugn o ro att blogga. klockan har hunnit bli 22.10 och det är kyligt ute...-22....brr ,men enligt väderprognos ska det bli varmare i morgon och det ser jag fram emot....



efter ett par timmars städ så var det dax att ställa sig vid spisen för jag hade 3 hungriga barn att ge mat till. dagens middag : fläskfile'gryta och ris. jag och ungarna käkade strax efter 16 ,för inte kunde vi vänta på roger eftersom han jobbade och inte visste när han kunde komma i från jobbet. efter middagen plockade jag undan och kunde slappa lite....skönt.



en kompis och hennes familj kom för att hälsa på nu i kväll ,vid 19 tiden. alltid kul att få främman ,jag fick ta fram och bjuda på fika. när klockan var 19.50 kom så roger hem från jobbet och vårt främman var kvar. nu är vi ensamma hemma och jag kan sitta ner framför datorn en stund medan pojkarna spelar spel och ser tv. roger sitter vid antons dator. alltså en hemma kväll då vi håller oss inomhus och eldar i pannan.



jag hr än inte kommit i håg att kolla kenot ,vilket jag får göra då jag startar tvn och krypit i säng om en stund. jag hoppas på en stor vinst.....hahaha..



hoppas du haft en lugn och bra dag L ,du har varit så tyst. undrar om du hittar till min blogg sen du fixade din dator.....nu ska jag bara kolla min mail innan jag stänger av datorn för i kväll . sov så gott /ting



Inga kommentarer: