onsdag 12 november 2008

onsdag kväll

och klockan är nu 21.10 jag har precis sett tv ,bonde söker fru.....haha....det vill jag bara inte missa. en lite lugnare dag på jobbet har det varit och tur var ju det. på lunchen var jag till sjukgymnasten och idag fick jag nålar och jag blev helt knäckt av dem ,nästan svimfärdig. jag reagerade bra på dem fick jag veta ,och då tänkte jag att det är ju bra för att min värk kanske håller sig borta ett par dagar i alla fall. jag känner mig betydligt mjukare i kroppen.
jag stämplade ut som vanligt och åkte buss hem 16.40 de andra var redan hemma och tro det eller ej men roger lagade middag idag då jag gav förslaget att vi skulle käka makaroner och korv vilekt är både enkelt och snabbt att göra.
eftersom jag var så knäckt la jag mig och vilade efter jag sett kenodragningen i väntan på att tvättmaskinen skulle bli klar.
vi vann hela 15 krpå vårt keno L....haha...alltid något. jobbets keno vann vi 5 kr. hoppas på en storvinst i morgon kväll.
eftersom det är rejält halkigt före ute på vägarna så antar jag att du har jobb i kväll för jag har inte hört utav dig nå för att höra om du vunnit nåt på ditt lotto. jag håller tummarna att du vunnit i alla fall lite så att du har pengar att lämna in vårat keno i morgon.....haha......skoja bara vet du..........L. jag har inte tänkt sitta vid datorn så länge i kväll för jag känner mig som sagt knäckt och behöver sova.
ha det så bra /ting

Inga kommentarer: