torsdag 15 september 2011

torsdag

...o nu är det morgon. vaknade av väckarn 06.15. ringde anton för att väcka han o fick då veta att han blir hemma idag ,så han ligger kvar o sover i sovstugan. jag låg kvar i sängen i värmen till 06.50 sen klev jag upp.
oscar hade precis vaknat o  klivit upp. han har käkat o gjort sig klar för skoldagen o sitter o spelar tvspel innan han drar i väg på cykel till skolan om en stund. jag själv sitter här i soffan ,påklädd o fryser ska dricka morgonkaffe.
det är en disig morgon ,tråkväder. när ska det sluta regna o vara mulet ,det kan man ju undra. hoppas på att det ska bli några fina dagar snart.
jag har värk i nacke ,axlar o armar o en sprängande huvudvärk som varat i flera dagar o ovanpå det en förkylning i kroppen.....SKÖNT att vara ledig idag.
i går kväll fick vi vinna en större vinst på kenot 400 kr =)....snart kan det bli full pott får jag hoppas på. =). vi var o rantade lite i går kväll o jag såg bara lite tv. jag tog en dusch o bäddade ner mig vid 21.45 för att koppla av o läsa. sovit hyffsat bra i natt. känner mig aningen seg idag. nu ska jag sluta surra o få i mig mitt kaffe innan det blivit kallt. ha en bra dag /tingeling

Inga kommentarer: