tisdag 27 september 2011

regn o blåst

ja det vaknade jag till på morgon ,väckarn ringde 06.20. huvva tidigt ,jag låg kvar i sängen under täcket till närmare 07.00 fryser ...brr....det regnar o blåser riktigt mycket denna gråa tisdagmorgon o stackars jag måste ut på jobbet på ett möte kl 09.00. har klätt på mig o gjort mig klar o sitter här i soffan med första kopp kaffe för dagen.
BESVIKEN....på min telefon ,i går hade en kompis försökt få tag i mig flera ggr och det gick inte fram några signaler ,över en timme efter samtalen kom så ett meddelande där det stod att nån försökt nå mig  o jag ringde röstbrevlådan.... konstigt jag tyckte min telefon var ovanligt tyst i går kväll. har min telefon börjat ge upp el är det störningar i det mobila nätet igen? måste nog börja fundera på att byta telefon snart ,men jag trivs ju med min telefon men ska den jäklas så måste den bytas ut.
oscar har vaknat klivit upp o gått i väg till skolan. anton o roger har sovit i sovstugan o jag ahr ringt o väckt anton han sitter nu på bussen o roger är på jobbet.
jag gruvar mig för mötet på jobbet .....men det är bara hä sig dit o göra min röst hörd. efter det längtar jag hem för att då vila ,känner mig trött o hade gärna legat kvar i sängen denna regniga ,pissiga dag.
bäst att dricka kaffe innan det blir för kallt ha en bra dag /tingeling

Inga kommentarer: