lördag 10 september 2011

lördag

o dagen ahr jag tillbringat hemma. för att ha nåt att göra så började jag baka. medan jag gräddade en sockerkaka o en sverigekaka i ugnen så fick jag trevligt främmande =).....att grädda två formar i ugnen samtidigt var ingen hit. sverigekakan  blev misslyckad degig o hamnade i soporna ,vilket var första gången jag misslyckats med den kakan.....nåja sockerkakan (tigerkaka) blev i af lyckad den gick att äta.
pojkarna har varit hem med kompisar ,ett helt gäng kom dem o roger så här har det varit fullt hus ett tag. nu är det lugnt och jag har plockat undan lite ,tagit en dusch o nu satt mig ner i soffan.
det är mulet ute regnet hänger liksom i luften....tråkigt........
roger har farit ut en sväng ,han undrade vad vi skulle käka. eftersom pojkarna har besökt grillen så var jag inte så pigg på att ställa mig vid spisen. jag får nog föreslå en pizza till middag idag. själv är jag inte det minsta hungrig än. jag får se om jag känner för att käka o i så fall vad jag vill käka. måste ta en funderare........lottot o kenot inlämnat hoppas på en stor vinst ikväll =).....jag har inget lördagsgodis till kvällen ska jag orka ut o köpa el ska jag vara utan ?......nyttigast är att vara utan sånt onyttigt.
nu lite tv tittande en stund /tingeling

Inga kommentarer: